GeDi Blog

Un blog interesant si neastamparat !!!

Advertoriale

Posted by George On September - 13 - 2013

Dupa ce am intrat in lumea virtual a bloggarilor si am inceput sa scriu despre tot ce imi trecea prin cap, am constatat ca imi trebuiau si bani pentru diferite activitati cum ar fi promovarea blogului, aducerea de link-uri si seo. Am cautat o sursa de venit si nu prea avem ideii.

Un coleg de munca mi-a zis ca pot face ceva bani din scris si ii pot investi in blog si asa am inceput sa caut articole cu diferite teme. Tot colegul de service mi-a zis ca cel mai bun site de articole publicitare este Advertoriale.eu , sunt foarte seriosi, gasesti articole multe si fac plata la timp fara intarziere.

Am intrat pe site-ul respective si mi-am facut cont, dar din pacate nu mi-au acceptat blogul ca inca nu aveam vechimea necesara si nici page-rank-ul nu ma ajuta.

De aici am inteles, chiar sunt seriosi si trateaza aceasta treaba cu seriozitate maxima si selecteaza blogurile cele mai bune.

Dupa cateva luni am fost acceptat, adica facusem un an de cand aveam blogul, crescusem si la page rank 1. Am inceput sa scriu articolele pe care le aveau in oferta si spre surprinderea mea nu erau chiar putine. Plata banilor obtinuti din publicarea articolelor se face de doua ori pe luna si se vireaza direct in contul de  paypal. Acesti bani vin in ajutorul fiecarui blogger pentru a-si promova activitatea specifica blogului.

Am incercat sa lucrez si cu alte site-uri care se ocupa cu oferte de articole publicitare dar nu au fost seriosi,  greu sa intelegi exact ce vor de la un articol, ba daca cereai explicatii nu ti le dadeau in timp util.

Acum am un an si ceva de scris articole, cei de la Advertorial.eu s-au dovedit a fi foarte seriosi si chiar ii recomand cu caldura.

Multa bafta in continuare si cat mai multe articole.

Leave a Reply