GeDi Blog

Un blog interesant si neastamparat !!!

Cadou pentru sotia mea

Posted by George On June - 7 - 2012

M-am tot gandit ce sa-i cumpar sotiti mele cadou de ziua ei. Ceva de imbracat, un parfum, cosmetice, daca alegeam din cele enumerate scapam repede, dar imi doream sa fie ceva deosebit, ceva care isi dorea , ceva sa-i fie util. Stiu ca ii place sa citeasca in timpul liber.

Asa ca m-am gandit la un book reader. Un cadou special si trendy pentru sotia mea, mare amatoare de beletristica.

Am cautat pe mai multe site-uri de specialitate, pe forumuri , impresii, sugestii si in cele din urma m-am hotarat asupra unui book reader  Kindle de la Amazon. Are o rezolutie foarte buna, special conceput pentru a putea citi fara sa deranjeze la ochii, fara reflexii, e usor si subtire. Am cumparat si o husa dedicata book reader-ului pentru protectia lui.

Am ales cea mai buna oferta si l-am cumparat. E un model cu care te poti conecta pe net sa descarci carti, in special de la Amazon care sunt majoritatea in engleza, dar am gasit si carti in limba romana in format special pentru book reader.

A fost foarte incantata de cadou, il are in permanenta la ea si de fiecare data cand prinde timp liber se delecteaza cu cartile descarcate.

Un cadou deosebit pentru o persoana deosebita.

2 Responses to “Cadou pentru sotia mea”

  1. Locco Chicco says:

    Foarte tare si foarte la moda ! Mai rar ca tine !

  2. SIR says:

    Arata chiar bine 🙂 Bravo nota 10+ pentru gest.

Leave a Reply