GeDi Blog

Un blog interesant si neastamparat !!!

Cauciucuri auto noi

Posted by George On August - 6 - 2012

De fiecare data cand plecam la drum trebuie sa verificam starea masinii, printre aceste verificari neaparat trebuie verificata starea si uzura anvelopelor.

Starea anvelopelor  este foarte importanta pentru siguranta in trafic, atat a celor din masina cat si a celorlalti participant la trafic. O anvelopa uzata inseamna o distant de franare mai mare si pericolul de accidente creste. Deci de fiecare data cand constatan ca avem o problema cu anvelopele trebuie neaparat schimbate.

Stim cu toti ca de fiecare data cand se schimba sezonul trebuie sa punem anvelope de vara sau de iarna, este o obligatie prin lege dar si de bun simt. Veti  fi surprinsi ca aderenta anvelopelor de iarna sunt altfel fata de cele de vara, deoarece textura cauciucului este altfel  si aderenta este mai buna.

Mai gasim anvelope mixte care sunt bune pentru ambele sezoane , iar pentru cei cu buget mic sunt o afacere. Dar, parerea mea, chiar daca necesita un buget mai mare se merita sa avem anvelope pentru fiecare sezon.

Cum de fiecare data suntem presati de timp, incercam sa alegem varianta cea mai simpla si la indemana. Aceasta este internetul, unde gasim site-uri de specialitate in domeniul cauciucurilor. Un site foarte bine organizat este cel de la “cauciucuriautonoi.ro”, unde gasim o gama larga de cauciucuri , de vara , de iarna sau all season. Preturile sunt pentru toate buzunarele si multe branduri cunoscute.Trebuie doar sa stii dimensiunea anvelopei, marca pe care o doresti si bugetul de care dispui. Intri pe site mai sus mentionat, cauti dupa dimensiunea dorita, sezon si producator, comanda se face online, iar daca cumperi un set de 4 cauciucuri vei primi livrarea gratuita in orice colt al tarii. Ofertele promotionale sunt la loc de cinste, gasim preturile cele mai mici de pe piata, de aceea va recomand cu caldura sa accesati acest site .

 

Drum bun si cauciucuri noi !!!

 

Leave a Reply