GeDi Blog

Un blog interesant si neastamparat !!!

Electrocasnice

Posted by George On August - 24 - 2012

Intotdeauna mi-au placut produsele electronice, electrocasnice, chiar am lucrat intr-un magazin, cu mult timp in urma, cu astfel de produse.  Imi placea sa urmaresc evolutia produselor, sa descoper ceva nou si de fiecare data cand primeam marfa afisam pe raft produsele noi si dupa, modelele mai vechi.  O evolutie interesanta a fost la televizoare, de la cele cu tub catodic si grele la cele plate cu plasma si lcd si usoare pe care le poti monta pe perete fara problem.

Tot timpul am urmarit ca un client sa plece cu produsul de care are nevoie si sa-l foloseasca cu placere. Un magazine online de electrocasnice care urmareste satisfacerea clientului pe deplin il gasiti pe Melorex. Produsele sunt aranjate pe categorii. Putem sa punem filtre pentru a descoperi exact ceea ce cautam. Filtrele sunt dupa dimensiune, capacitate, clasa energetica, culoare, producator si chiar filtru dupa pret.

In acest fel cautarea produsului este usor de facut. Achizitionarea se face tot online, plata o faceti cu cardul si produsul va fi livrat in cel mai scurt timp acasa.

Sa ne gandim cat timp am pierde daca am merge intr-un magazin sa vizitam toate produsele si sa nu stim exact toate detaliile produselor, asa din fata calculatorului la cateva click-uri distanta stabilim toate detaliile si facem achizitia necesara. De asemeni gasim promotii, posibilitatea de a achita in mai multe rate si multe alte facilitati.

Imi doresc ca in viitorul apropiat sa-mi cumpar un tv led, de ultima generatie , un smart-tv. Am observant ca are multe calitati, o imagine foarte clara si un contrast imbunatatit. Avand intrari de HDMI, VGA, USB, putem sa conectam si alte dispozitive. Cel mai important pentru mine e posibilitatea de a ma putea conecta de internet , unde pot accesa site-urile de socializare, sa urmaresc serialele preferate si multe alte posibilitati. Aceste lucruri le-am descoperit accesand magazinele online de electrocasnice .

Concluzia, ne sunt de mare ajutor, asa ca incercati cu incredere aceste magazine online.

Numai bine

 

Leave a Reply