GeDi Blog

Un blog interesant si neastamparat !!!

Incalzire in pardoseala

Posted by George On November - 13 - 2012

Nu mai e nici un secret, incalzirea in pardoseala exista, si mai mult de atat exista si Hobbit specialist in instalarea, amenajarea si intretinerea sistemelor de incalzire in pardoseala.

O echipa de profesionisti care stiu toate secretele sistemului de incalzire in pardoseala si nu numai.

De pe site-ul lor am descoperit ca exista incalzire electrica cat si incalzire cu agent termic, deci aveti de unde alege sistemul care va convine cel mai mult, in functie de amplasarea imobilului. Trebuie doar sa va decideti la tipul de pardoseala dorit si ii lasati pe specialist sa va demostreze eficienta incalzirii in pardoseala.

In ultima perioada am tot auzit de incalzirea in pardoseala, eficienta e mult mai buna fata de un singur calorifer  aflat in camera, transferul de caldura este mult mai rapid si vom avea o caldura repartizata uniform .

Sistemul se poate folosi si la incalzirea unor cai de acces, de exemplu, scarile unui imobil pe timp de iarna va fi uscat si nu va mai exista riscul sa alunecati, sau daca aveti o parcare subterana la fel se poate instala incalzirea in partea de rulare a vehiculului si nu veti avea surpriza sa ramaneti cu masina in garaj, pornirea masinii va fi mult mai usoara pentru ca va fi incalzita.

Sistemele de incalzire sunt foarte bune si ajuta terenurile de fotbal sa mentina o temperature constanta atunci cand e necesar, iarba va fi verde tot timpul anului si suprafata de joc foarte buna. Stadioanele au obligatia de a avea acest sistem de incalzire, pentru ca meciurile pet imp de iarna sa se poata disputa fara probleme

Ca tot se aproprie anotimpul rece ar trebuii sa va ganditi ca incalzirea in pardoseala este necesara si utila si mult mai eficienta decat incalzirea obisnuita prin calorifer.

Hobbit- specialistul in pardoseli incalzite.

Leave a Reply