GeDi Blog

Un blog interesant si neastamparat !!!

Inchirieri auto

Posted by George On February - 25 - 2013

Acum cateva zile am primit vizita unor prieteni vechi  stabiliti in afara tarii de ceva vreme. Am fost la aeroport i-am luat de acolo cu masina si i-am dus acasa. Am stat si am povestit  multe amintiri si ne-au spus cum sunt ei acolo printer straini si cum se descurca. Au fost cateva zile foarte frumoase, parca retraiam anii copilariei, cu povesti la gura sobei. Fiind intr-un concediu mai prelungit am stat cam o luna, dar din pacate noi nu am putuit sa stam decat o saptamana, dupa care am mers la service sip e ei i-am lasat singuri sa se descurce si cu toata casa la dispozitie.

Vroiau sa plece sa mai intalneasca si alti prietenii, sa viziteze locurile pe care le stiau sip e unde umblau cu multi ani in urma si binenteles sa se relaxeze. Din pacate si am putut sa le las si masina cu care merg in fiecare zi la munca, asa ca le-am recomadat sa i-a legatura cu cei de la Andvas, o firma cu care mai colaborasem cu ceva vreme in urma intr-o problema de service. E o firma de inchiriat masini, unde gasesti preturi bune si masini ingrijite.

Au fost acolo si-au inchiriat o masina si au plecat pentru cateva zile prin tara . Erau incantati de serviciile acestei firme si de masina oferita.

E un mod eficient de a merge cale lunga cu masina, mai bine mergi cu avionul si dupa inchiriezi o masina.

Dar sa fiti atenti la detaliile din contract.

Numai bine!!

Leave a Reply