GeDi Blog

Un blog interesant si neastamparat !!!

Jocuri pe internet

Posted by George On January - 18 - 2013

Vrei sa incerci o experienta noua? Incearca noile jocuri cu tractoare. Pe site-ul jocuri cu tractoare  gasesti nenumarate jocuri cu diferite modele de tractoare, care mai de care mai distractive, unele chiar iti pun capul la contributie si nu te vei plictisi sigur.

Ce e mai frumos intr-o zi mohorata, unde ploaia si vantul isi fac de cap, sa te destinzi cum jocuri dragute si distractive. Asta am facut eu. Navigam pe net in cautare de ceva senzatii si am dat peste site-ul cu jocuri cu tractoare. Preferatele mele sunt cele de curse, in care te bati cu alti adversari si cel care iese primul e cel mai bun. Dar mi-au placut si cele in care esti pus in diferite situatii in care trebuie sa parchezi tractorul. Inca un joc destul de interesant e cel cu fermierul si tractorul sau, unde fermierul trebuie sa aibe dexteritate sa conduca tractorul cu remorca plina de produse facute la ferma. Acesta e structurat pe mai multe nivele si ca sa treci la urmatorul nivel , trebuie sa-l faci pe primul.

Cea mai mare distractie sunt jocurile online, nu mai trebuie sa le descarci, sa le instalezi pe calculator, plus ca sunt diversificate, de aceea sunt o sursa buna de divertisment atat pentru copii cat si pentru adulti.

Leave a Reply