GeDi Blog

Un blog interesant si neastamparat !!!

Lenjerie femei

Posted by George On August - 27 - 2012

In noaptea nuntii am pregatit ceva foarte special pentru sotul meu. Nu prea aveam inspiratie si am incercat sa vorbesc cu prietena mea cea mai buna despre aceasta noapte speciala. Mi-a recomandat sa ma imbrac in ceva sexi, provocator. Chiar mi-a aratat cateva poze de pe un site specializat in lenjerie intima – sybelle.ro.  A fost o noapte minunata, chiar a fost o surpriza pentru sotul meu si s-a bucurat mult pentru cea ce am facut.

Bineineteles ca a doua zi am vorbit cu prietena mea, care la randul ei ii facuse o surpriza asemanatoare  sotului ei cu ceva timp in urma si a dat rezultatele asteptate.

Le recomand tuturor femeilor care urmeaza sa se casatoreasca sa acorde o atentie deosebita, pe langa traditionala rochie de mireasa, pantofi, voal si celelalte accesorii necesare, sa tina cont si de mult asteptata noapte a nuntii unde trebuie sa fie cat mai sexy.

Femeia din ziua de azi, care este o femeie moderna, trebuie sa fie lipsita de prejudecati si sa-si aleaga cu incredere o lenjerie intima care sa o reprezinte.

De cand am avut curajul sa port o lenjerie intima provocatoare in noaptea nuntii, am extins acest obicei si pentru alte nopti minunate alaturi de sotul meu ajungand la o colectie impresionanta de lenjerie.

De curand am participat la o petrecere de burlacite si avand experienta minunata cu lenjerie intima m-am decis sa-i cumpar cadou tot lenjerie intima. Nu, mare mi-a fost mirararea ca dupa o perioasa persoana respective sa ma sune si sa-mi multumeasca pentru cadoul primit de la mine si sa ma intrebe de unde l-am cumparat.

Ca un sfat general, scapati de inhibiti si aduceti putina sare si piper in relatia dumneavoastra si inventati mereu costumatii noi pentru ca barbatii sunt foarte receptivi la noutati si simt nevoia de schimbare mai mult decat noi

 

Leave a Reply