GeDi Blog

Un blog interesant si neastamparat !!!

Magazine online

Posted by George On August - 3 - 2012

Cine nu isi doreste sa isi cumpere tehnologie de ultima generatie, un smartphone sau un notebook cu multe functii cu care te poti lauda la prieteni si  pe care poti sa-I faci invidiosi. Vor veni la tine si te vor intreba ce ai facut, de unde l-ai cumparat, cum ai procedat.

Nimic mai simplu, intri pe net , accesezi site-uri de specialitate in domeniul comercializarii produselor electronice si cauti. Aceste site-uri sunt structurate pe categorii, iti usureaza cautarea , poti sa compare produsele intre ele si sa faci alegerea cea mai buna, binenteles si in functie de buget. Poti gasi si multe pareri de la alti cumparatori, e bines a ne spunem si noi parerea la randul nostru si sa ajutam alte persoane indecise.

In viitorul apropiat vreau sa-mi cumpar un televizor led cu diagonal mare, un smart tv. Aceste televizoare led au o tehnologie mai avansat decat televizoare lcd, calitatea imaginii este mult mai imbunatatita, plus ca au un consum redus. Televizoarele smart tv au posibilitatea sa se conecteze la net si din confortul fotoliului sa navighezi pe anumite site-uri de socializare, filmuletele de pe youtube.

Ele vin in dotare cu un suport special pentru masa, dar se pot instala si pe perete cu ajutorul unui suport special adaptat la greutatea televizorului

Ca sa imi fac o idée despre aceste televizoare am intrat pe un site si am cautat un model care sa se potriveasca spatiului de care dispun, functiilor pe care mi le doresc, bugetului.

La unele magazine virtuale gasesti si transportul gratuit, deci il platesti on-line si a doua zi il primesti acasa. Nimic mai simplu.

Ce mai gasim pe aceste site-uri? De toate. De la electrocasnice mici, cum ar fi aparate de ras, epilatoare, aspiratoare, pana la masini de spalat si combine frigorifice.

Recomand cu caldura aceste magazine online, confort si lejeritate in alegerea facuta.

Numai bine !!!

Leave a Reply