GeDi Blog

Un blog interesant si neastamparat !!!

Masina de spalat cu incarcare verticala

Posted by George On May - 12 - 2014

Din cauza lipsei de spatiu am optat pentru o masina de spalat cu incarcare verticala , si chiar una destul de scumpa. Foarte multumit de cum s-a aranjat in baie, mai ales ca ii lasasem un spatiu nu foarte mare, dar s-a incadrat perfect. Avand o viteza de centrifugare mare, 1200, face un zgomot destul de mare, nu deranjant, dar mare. Clasa de consum e una incadrata la A++, atat la apa cat si la energie. Deci cateva caracteristici foarte bune din punctul meu de vedere.

Dupa o intrebuintare de vreo 3 ani am constatat ca viteza de 1200 nu prea am folosit-o, chiar daca am avut confectii mai rezistente, daca gresia pe care este puna nu este perfect orizontala se produc trepidatii destul de mari ale masinii de spalat si pleaca de pe loc, spatiul din baie nu o avantajeaza daca nu aveti o aerisire destul de buna pentru ca incepe sa rugineasca.

Deci daca va hotarati sa va cumparati o astfel de masina de spalat trebuie sa tineti cont de anumite aspecte:

-1000 de turatii sunt suficiente

-gresia sa fie lucioasa ca sa se faca priza buna cu piciorule masinii de spalat si binenteles sa fie aproape orizontala, se mai pot face anumite ajustari din piciorusele din fata

– se mai poate pune sub masina un covoras de baie ca sa atenueze vibratiile din timpul stoarcerii

– clasa de consum sa fie A atat la apa cat si la energie

– baia sa fie aerisita ca sa nu se faca condens atunci cand faceti baie, incepe sa rugineasca

Pentru alte sfaturi nu ezitati sa scrieti un coment

Numai bine !!!

Leave a Reply