GeDi Blog

Un blog interesant si neastamparat !!!

Parcul Alexandru Ioan Cuza

Posted by George On April - 30 - 2012

Sunt fericitul locuitor din sectorul 3 care se poate mandri cu un parc mare cu multa verdeata, cu multe locuri de joaca pentru cei mici, terenuri de fotbal si baschet, locuri de promenada si chiar piste pentru biciclisti.

Acesta e parcul Alexandru Ioan Cuza, fost IOR, recent amenajat si refacut din temelii. Chiar arata altfel si poti veni cu drag in parc la o plimbare. De ceva ani s-au inceput lucrarile de reamenajare , s-au refacut aleeile, locurile de joaca pentru copii, s-au toaletat toti copacii si nu mai sunt balariile de alta data. Imi aduc aminte din copilarie cand batea parcul in lung si-n lat ca erau locuri de care ma feream, chiar aratau sinistru.

Dar anii au trecut , parcul s-a schimbat in bine, ai loc sa faci miscare, copii au unde sa se joace, locuri special amenajate conform regulilor europene, piste de biciclisti.

Mai nou au aparut si terasele, buticurile si micii intreprinzatori, asta nu prea e placut, nu in totalitate dar s-au pus pe aleeile de plimbare si aglomereaza spatiul.

Cu toate astea ramane un parc minunat si ma plimb de fiecare data cand am timp, sper sa ramana asa mult timp, plin de verdeata si veselie.

Leave a Reply