GeDi Blog

Un blog interesant si neastamparat !!!

Povestiri langa semineu

Posted by George On December - 18 - 2012

Cu drag ne amintim vacantele de iarna petrecute la tara, cu derdelusul unde se strangea tot satul, cu chiuiturile copiilor cand se dadeau cu saniuta sau unii mai inventive cu doagele de la butoaiele dezmembrate, drept schiuri sau altii cu sacii de plastic.

Iar dupa o zi pe derdelus ajungeam acasa plin de zapada si inghetat din cap pana in picioase si ne lipeam de soba in care ardeau lemnele usor umede si care faceau o caldura si o atmosfera placuta.

Ramaneam atintit cu privirea la jarul din soba, urmaream flacarile din interiorul sobei si visam la ziua petrecuta alaturi de prieteni.

Dar timpul a trecut, locul de joaca inca este acolo dar nu mai sunt copii multi, altii cu alte jocuri si mai mult prin casa isi petrec timpul liber, in fata calculatorului. Nu mai sunt jocurile de alta data si nici atmosfera create de micii strengari .

M-am mutat la un apartament in bloc, cu incalzire de la termoficare,  dar visul meu este sa-mi fac o casa cu semineu, unde sa stau si sa-mi petrec timpul liber alaturi de familie, sa urmarim limbile de foc cum se joaca peste jarul din semineu , sa auzim cum trosnesc lemnele, sa depanam amintiri sau sa ne facem planuri de viitor.

Insa visul este un pic cam departe, dar cine stie poate ca intr-o zi voi reusi sa-mi indeplinesc acest vis minunat.

Acum, concediile de iarna le petrec la vila unor prietenii, care au spre fericirea mea si a familiei mele doua seminee si sobe in fiecare camera. Atmosfera e mirifica, iar dupa o zi la schii, stam langa semineu si beam vin fiert.

M-am interesat pe net despre seminee, poate, cine stie, la casa din vis sa fac si un semineu si am gasit la www.seminee-kaminofocus.ro multe lucruri interesante de unde ma pot inspira mult mai usor.

Fiecare dintre noi meritam sa avem visele noastre si sa ne facem viata mai frumoasa si meritam sa ne bucuram de fiecare moment frumos al vietii. Totul depinde de noi.

Numai bine !!!

 

Leave a Reply