GeDi Blog

Un blog interesant si neastamparat !!!

Produse cosmetice pentru uz zilnic

Posted by George On October - 8 - 2013

In categoria acestor produse se inscriu produsele cosmetice destinate mentinerii unei imagini placute, precum si produsele cosmetice usoare care permit o intrebuintare indelungata chiar daca sunt folosite zilnic. Puteti alege cosmeticele preferate din cele de pe piata bazandu-va pe conditiile de calitate si de pret oferite. Cosmeticele cu continut crescut de agenti naturali au de obicei un pret mai ridicat, dar care este pe deplin justificat de nivelul de calitate oferit.

Este recomandat sa alegeti produsele cosmetice orientandu-va atat dupa caracteristicile pe care le apreciati si de care doriti sa beneficiati, precum si dupa sfaturile celor mai experimentati sau ale specialistilor in domeniu.”, a relatat managerul siteului Saxara ( furnizor de cosmetice si bijuterii ).

Daca produsele cosmetice pe care intentionati sa le folositi va trezesc anumite suspiciuni, este recomandat sa apelati la sfatul unui farmacist sau dermatolog pentru a va confirma opiniile sau pentru a vi le orienta intr-o directie mai potrivita.

Utilizarea mult prea frecventa a produselor cosmetice poate determina in anumite cazuri iritarea pielii si a mucoaselor. Pentru a evita acest lucru, procedati cu atentie cand utilizati un nou produs cosmetic si folositi-l cu grija. Puteti testa efectele acestuia pe o suprafata redusa a pielii pentru a vedea daca exista reactii secundare. Desi sansele sa experimentati asemenea situatii sunt minime, este recomandat sa urmati aceasta procedura pentru a va asigura de succesul utilizarii produsului preferat.

Sursa: Efim

Leave a Reply