GeDi Blog

Un blog interesant si neastamparat !!!

RATB vs METROU

Posted by George On June - 11 - 2013

Scriu acest articol despre diferenta de a calatori cu metroul sau cu RATB-ul. Am posibilitatea ca sa ma deplasez catre munca atat cu metroul cat si cu tramvaiul si am contatat diferente uriase. De anul trecut de cand ne-am mutat sediul nou, mai spre centrul capitalei, am mers la servici cu tramvaiul, mi s-a parut varianta cea mai rapida dar si cea mai neplacuta. Din ce cauza spun lucrurile astea. Tramvaiul se deplaseaza mai lent, in comparatie cu metroul si asta e din cauza liniiilor prost construite, plus ca te zgaltie din toate partile. E foarte cald, nefiind dotate cu aer conditionat. Nu exista paza in aceste mijloace de transport, deci se urca tot felul de homeless urat mirositori de-ti muta nasul. Avantajul tramvaiului in comparatie cu metroul e ca are statia aproape de sediul unde lucrez si mai merg pe jos 5 minute in comparatie cu 15 minute cat fac de la statia de metrou pana la munca.

Concluzia e ca la metrou e mai civilizat si mai curat si o sa folosesc mai des acest mijloc de transport. Poate se sesizeaza cineva si va face ceva bun si cu transportul in comun de suprafata.

Am vazut unele tramvaie pe alte rute care arata muuult mai bine si cred ca au si aer conditionat, confortul mai bun. Oare de ce nu sunt toate la fel?

Numai bine !!!

Leave a Reply