GeDi Blog

Un blog interesant si neastamparat !!!

RCA ieftin

Posted by George On August - 7 - 2012

Obligatia si totodata datoria fiecarui posesor de autovehicul este de as face asigurarea RCA. Majoritatea companiilor de asigurare au oferte care mai de care mai tentante de aici a aparut si conceptul de ieftin. Asigurarea RCA despagubeste masina avariata intr-un accident, iar posesorul acestei asigurari nu trebuie sa plateasca daunele. Nu trebuie decat sa intram pe internet sa cautam specialistii in asemenea asigurari si sa facem un RCA ieftin, fara drumuri suplimentare. Asa am descoperit site-ul asigurarirca.biz unde plata se face online si polita o veti primi acasa.

In aceasta iarna am avut nesansa sa ma aflu pe o straduta din Bucuresti plina de zapada, din sens opus a venit o masina care m-a acrosat pe partea stanga suferind niste avarii la aripa fata, usa, oglinda. Din cauza zapezii de pe carosabil nu a mai putut sa controleze masina cu toate ca avea o viteza mica. Am mers impreuna la un constatator de daune unde am facut o constatare amiabila si cu asigurarea RCA, m-a programat pentru repararea masinii. Am mers cu masina in service-ul propus de asigurator unde a fost reparata foarte repede si bine. Au fost inlocuite toate piesele defecte, s-a revopsit masina si in momentul in care am ridicat-o de la service, arata ca noua. Cel care a produs accidental nu a platit nimic, a putut sa-si repare masina pe baza asigurari CASCO sau pe cont propriu.

Chiar daca nu avem evenimente nedorite intr-un an, niciodata nu putem sa fim siguri de aceste evenimente, cauze pot fi de orice natura, atat umana cat si din mediul exterior. Nu adaptezi viteza la conditiile meteo, sau feresti un pieton care traverseaza prin locuri nepermise, sau un animal care iti sare in fata masinii, sunt cateva din accidentele neprevazute pe care le poti face fara intentii.

De accea aceste asigurari RCA sunt obligatorii pentru toti posesorii de autovehicule, ele ne scutesc de plati foarte mari la repararea autovehiculelor avariate din vina noastra, un RCA ieftin este bun in orice situatie.

Drum bun si fara evenimente !!!

 

 

 

 

Leave a Reply