GeDi Blog

Un blog interesant si neastamparat !!!

Scaune

Posted by George On September - 14 - 2012

De multe ori nu observam anumite lucruri decat atunci cand ne lovim de ele.

Eu impreuna cu sotia ne-am luat o garsoniera, am mobilat-o, am dotat-o cu cele necesare si ne-am gandit sa o inauguram impreuna cu prietenii nostrii. Am incercat sa avem spatiu cat mai mult dar totodata sa avem si loc unde sa ne depozitam toate lucrurile de prin casa. Ne-am comandat un dressing pe o anumita dimensiune, o canapea care se face pat si mobila de bucatarie cat mai bine organizata

Au fost foarte incantati de invitatia noastra si au venit aproape toti.

Dupa ce au admirat micuta noastra, dar cocheta locuinta, am ciocnit un pahar de sampanie, ne-am dat seama cu toti ca lipseste ceva important si anume, scaunele. Asa ca s-au conformat si au stat care pe unde au putut. Dezbatand subiectul am ajuns sa cautam pe internet scaune care sa se potriveasca cu mobila pe care o aveam. Asa am ajuns la un site, www.1001scaune.ro unde am descoperit oferta lor de scaune.

Asa cum scrie si in titlul site-ului chiar au foarte multe modele de scaune, fotolii si mese pentru toate gusturile. Ne-am gandit ca e doar o garsioniera si ca spatial nu ne permite sa luat ceva mare am gasit scaune pliante. Ne-am decis si am cumparat 4 scaune pliante , le-am gasit si spatiu unde sa le depozitam asa ca spatial nu a fost afectat de volumul lor.

Fiind o garsoniera unde spatial este mai limitat, trebuie sa te gandesti bine si sa-ti faci un plan, cum sa-ti aranjezi spatiu sis a fie cat mai util. Multe ideii le gasesti si pe net din experienta altora sau chiar cei specializati te ajuta in gasirea ideiilor practice.

Nu ezitati sa cautati ideiile pe internet si veti fii multumiti de ceea ce veti realize.

Numai bine !!

Leave a Reply