GeDi Blog

Un blog interesant si neastamparat !!!

Super Oferta Vodafone

Posted by George On July - 24 - 2013

Cu cateva zile in urma am primit un apel telefonic de la un operator Vodafone, care ma anunta cu surle si tranbite ca pot beneficia de o super oferta din partea lor, doar pentru mine cu dedicatie speciala, etc, etc.

Imi ofera o tableta Samsung, cu cele mai bune caracteristici cu un abonament nelimitat la internet si inca cateva chestii speciale, cloud si tv online. Sincer in prima faza m-a pus pe ganduri ca imi doresc o tableta si eram incantat de oferta, dar le-am zis sa-mi dea un ragaz de vreo doua ore sa ma gandesc si sa revina cu un telefon.

Am intrebat in stanga, in dreapta , unchi, matusi si verisori despre ce cred ei despre aceasta oferta, ca de’ eram incantat. Am intrat si pe site-ul lor cu cele mai bune oferte pentru clientii fideli si cu multi ani in spate de abonament si am gasit aceeasi oferta pentru toti ceilalti caere isi doreau o astfel de oferta. Nu imi venea sa cred ca aceas super , mega, giga oferta nu era doar pentru mine, ci pentru oricine dorea, plus ca evaluand si caracteristicile tabletei nu prea era ea de ultima generatie asa cum a fost descrisa de operator.

Degeaba suntem clienti fideli, cu toate ca nu ma consider, fidel, ca suntem tratati ca si ceilalti clienti obisnuiti.

Pacat ca nu au un sistem pus la punct de fidelizare cum sunt in alte tari.

Numai bine !!!

3 Responses to “Super Oferta Vodafone”

  1. Sorin says:

    Si pe mine m-au sunat 😀

  2. Paula says:

    In Romania profita de naivitatea noastra, trebuie sa ceri pentru a primi ceva

  3. Sorin says:

    Nu am campanii de fidelizare, sunt doar oferte proaste

Leave a Reply