GeDi Blog

Un blog interesant si neastamparat !!!

Super Steaua !!!

Posted by George On February - 22 - 2013

Aseara am avut o seara minunata, echipa Steaua Bucuresti s-a calificat in optimile Europa League, in dauna unei echipe mult mai titrate si cu un palmares impresionant. Toata echipa a jucat cu determinare si cu ambitie, au simtit ca pot castiga si au facut-o. Am stat cu emotii tot meciul si am sperat sa se intample o minune. Cea ce s-a si intamplat. Am eliminat pe Ajax si vom intalni o alta echipa de valoare, Chelsea. Poate trecem si de acestia care nu au facut un meci grozav in compania celor de la Spartac Praga.

Sa revenim la meciul de aseara, Steaua a dominat ambele reprize si au reusit sa-si creeze cateva ocazii. Am simtit dorinta de a castiga si mai ales alaturi de acel public din tribune, spectaculos. Din pacate nu am fost si eu pe stadion dar la urmatorul meci voi fi acolo.

Dupa un meci epuizant si cu doua goluri fabuloase, s-a ajuns la prelungiri si in cele din urma la penaltyuri. Toti jucatorii stelisti au executat bine si nu le-a dat nici o sansa la aceste lovituri de departajarem, iar Tatarusanu a aparat un penalty. S-a mai scris inca odata in istoria fotbalulu romanesc o calificare magnifica.

Bafta in continuare si de ce nu poate ajungem in finala :).

Leave a Reply