GeDi Blog

Un blog interesant si neastamparat !!!

Trotineta-mijloc de transport urban

Posted by George On October - 7 - 2013

Ma plimbam prin magazinul preferat-Dechatlon si urmaream cu placere activitatea celor mici care se plimbau cu tot felul de biciclete, role, trotinete si pareau foarte incantati de cele intamplate, chiar parea un loc de joaca si de distractie pentru ei.

Asa am ajuns la raionul cu role si trotinete si tot felul de accesorii pentru ele, mi-a placut o trotineta special conceputa pentru deplasare pe distante mari in oras, cu roti mari si facuta din aliaj de aluminiu. M-a pus pe ganduri si imi trezise interesul sa imi cumpar una. Le-am studiat si intr-un final m-am decis. Binenteles dupa cateva curse facute in magazin. Am cumparat-o si am plecat direct in parc sa ma plimb. In prima parte nu prea am fost incantat datorita aleeilor care nu sunt chiar atat de nivelate si te cam zdruncini, dar am gasit locul ideal si toata ziua am stat acolo.

Intr-o zi m-am decis sa merg si la servici cu ea si chiar mi-a placut, am coborat cu cateva statii mai devreme si de acolo am mers cu trotineta. Am atras toate privirile cu mijlocul meu de transport urban. Avantajul este ca e usoara, se pliaza repede si te deplasezi destul de bine, numai ca ii trebuie un drum neted, in rest este foarte utila.

Numai bine

 

Leave a Reply